Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušené vepřové v zelí
Houby na kyselo bez zavařování
Turecký chléb Ramadan Pide (Ramazan…
Brokolice s uzeným tofu
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Penne s kuřecím masem, listovým…
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Celer smažený v kořeněné tempuře
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Čokoládová buchta z cukety
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem