Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Medailonky s brokolicí a nivou
Hruškový koláč II.
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Hraběnčin rebarborový koláč
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Lilek s rajčaty
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Kořeněné pečené kuře s pečenými…
Kuře s nádivkou podle Zdeňka…
Indický špenát se sýrem halloumi
Mini pizzy calzone II.
Jahodová bublanina
Bezový sirup za studena
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Jahodové knedlíky raz dva
Havajské kuře huli huli
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou