Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sněhové pusinky na váhu
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Bloody Mary II.
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort