Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rebarborové řezy
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Chilli con carne od Camm
Vynikající tvarohové lívance
Banánovo-jahodový dort
Piškotové řezy s marmeládou a krémem
Sójové kostky na kari
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Kokosová bábovka s kefírem
Kapie plněné kuřecím masem
Meruňková marmeláda (džem)
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cukeťák z trouby
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou