Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tuňáková pomazánka
Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Zapečené brambory se smetanou
Vánočka od babičky
Škvarky z domácí pekárny
Hovězí zázvorový guláš
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Česneková pomazánka z červené řepy a…
Topinky s houbami a čedarem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki