Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pravý upírský bramborák
Jahodové řezy IV.
Punčové řezy pí Marečkové
Krémová polévka z topinambur
Košíčky s ořechovou náplní
Kotlety s houbovou omáčkou
pomazánka - z krůtího masa
Vaječný salát s ředkvičkami
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Ratatouille IV.
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Rybízový koláč jako od babičky
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Rýžový nákyp s meruňkami
Zapečené brambory s masem a smetanou
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem