Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové bavorské závitky
Vepřová kýta Ježibaba
Oříškové rohlíčky
Čokoládová bomba bez pečení
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Krémová kapustovo-sýrová polévka
Podzimní polévka s houbami
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Utopenci podle Gajzy
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki