Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablková bábovka s ořechy.
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Ořechový dort mojí babičky
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Kuřecí steak na bylinkovém másle
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Bochánek - třený
Žampionová polévka se zakysanou…
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki