Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Flamendří česnečka
Sýrová roláda II.
Sedlácké kroupy
Zapečené kuře s bramborem
Barevný kuskusový salát
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Pečené plněné papriky III.
Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)
Bramborové noky s dušeným špenátem
Bramboračka s bylinkovými noky
Domácí rybízová marmeláda
Krůtí špízy yakitori
Jahodové nanuky
Cuketovo-brokolicový krém
Domácí zázvorovo-citronová limonáda
Poke bowl s lososem
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger