Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí nudlová polévka
Česneková pomazánka - Ježek
Sněhový koláč s marmeládou
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Medová kuřecí stehýnka
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Segedín s knedlíkem po našem
Margot řezy ....Danča
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki