Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Utopenci speciál
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem
Játrová nádivka na pekáč
Karamelové řezy od Gizky
Bílkový MARGOT hřbet
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Jablkovo-tvarohový koláč se…
Banánovo – avokádové smoothie
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki