Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po břeclavsku
Žabinec vodníka Česílka
Sýrovo-vajíčková pomazánka
Křenová pomazánka na jednohubky
Klobásová pomazánka
Nejen kuřecí s kari a pórkem - minutka
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Mexická polévka Sopa Tarasca
Brokolice (květák) se sýrovou…
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake