Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Klasické kremrole
Zelná polévka s uzenými žebry
Vývar s rýžovými knedlíčky
Jednoduché lečo z trouby
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Bylinkové vepřové s bramborem a…
Sýrová pomazánka s vejci
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Chili con carne
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka