Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Americká mrkvová buchta
Tvarohový mřížkový koláč II.
Linecké košíčky s jahodami
Mřížkový dýňový koláč
Slaný koláč s pórkem
Zavařenina z višní a ořechů s…
Tvarohové kynuté buchty
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Zdravé lívance z ovesných vloček
Losos na másle a limetách se…
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies