Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablkový koláč od Alice
Zapečené kuře na žampionech
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Gnocchi s tuňákem
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Kokosový piškot - korpus
Brokolicové tagliatelle
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…
Pomazánka se sušenými rajčaty
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér