Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čínské nudle s masem a žampióny
Mramorové maso
Celerový salát s ananasem
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Čokoládové buchtičky s čokoládovým…
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Cuketa zapečená s paprikou a žampiony
Masové koule na zelenině
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies