Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špenátové palačinky zapečené
Pečené tofu s citrónovou marinádou
Vepřové kotlety se špekáčkem
Jogurtová krkovička zapečená s…
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Bylinkový chléb (DUKAN)
Indické kuře Tikka Masala
Hrášková polévka se slaninou
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou