Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety zapečené se zeleninou
Listové taštičky plněné mletým masem
Guláš od mámy
Čočkový prívarok
2x křenová omáčka se smetanou
Listové řezy s tvarohem
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Maďarský guláš
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake