Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Červená čočka se sýrem
Bábovka jak od paňmámy
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Brokolicovo-bramborové placičky
Krůtí guláš s těstovinami
Plněné papriky ve smetanové omáčce
Hlávkové zelí na pivu
Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)
Kuře / králík na zelenině (nejen) z…
Těstoviny s pancettou a hráškem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi