Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninová česnečka s krutony
Jahelníkový nákyp
Plněné cukety s ementálem
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Kmínové přírodní filety
Svíčková dle Ládi Hrušky
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Večeře z jednoho plechu
Portobello s nivou a šunkou
Kuře na paprice
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem