Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené flíčky se šunkou
Vanilkové rohlíčky
Nejjednodušší chleba
Slaný závin s plísňovým sýrem
Rybízová buchta s čokoládou
Majonéza bez vajec
Kuřecí na houbách pro začínající…
Makové (ořechové) muffiny
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Pečená zelenina s kuskusem
Zimní minestrone
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Mexický hrnec s rýží