Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zadělávané fazolky
Plněný zapékaný květák
Jogurtová bublanina II.
Kuřecí stehýnka na medu II.
Koláčky na neděli
Narozeninový sváteční dort
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Jednoduchá vločková polévka s…
Kuřecí kari s mangem a rýží
Smetanové fleky se zelím
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek