Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slavnostní špenátová roláda s lososem
Kuskus se zeleninou a červenou čočkou
Pangas raz dva
Zeleninová polévka s klobásou
Závin z listového těsta s červenou…
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Kouzelný vaječný koňak
Kynutý koláč s tvarohem
Salát z grilované červené řepy s…
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek