Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Velikonoční tvarohový mazanec
Cuketové matesy II.
Třešňový koláč z podmáslí
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Azu po česku
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč…
Boloňské fazole pro vegany
Pečené kuřecí žaludky
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek