Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná krůtí pečeně
Jiříkův biskupský chlebíček
Květákový nákyp se šunkou
Hrníčkové knedlíky
Makové řezy s citronem
Bábovka s jablky a šlehačkou
Dortík s pudinkovým krémem,…
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Vepřové se zelím v minutkové verzi
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros