Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Boloňské špagety a la Krupi
Nivová pomazánka II.
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Krémová kapustová polévka
Mrkvová bezlepková buchta
Zdravé lívance z ovesných vloček
Losos (nejen) v bylinkách
Chřestová omeleta
Bezlepkový dortík do skleničky s…
Těstoviny s pečenými rajčaty
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi