Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchty
Hamburgery original
Špenátová polévka slavnostní
Pečené kuře na zelí s medem
Sýrová polévka V.
Křížaly - sušená jablka
Sorrentinos, ravioly se sýrovou…
Ovesná kaše s jablky, rozinkami a…
Kotlety v omáčce s hlívou
Hovězí sekaná Wellington
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka