Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Plněný květák mletým masem
Dýňový prívarok
Koule Raffaelo
Americké čokoládové cookies
Dort pro chlapy
Česneková krkovička na houbách
Rebarborové čatní
Pečené brambory se zeleninou
Letní těstoviny
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Losos s hráškem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Jahodový sorbet