Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krupicové flameri
Anglické zázvorové sušenky
Sekaná pečeně s paprikou
Pohanková dobrota (2 porce)
Superrychlý gyros
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Jednoduché bramborovo-rohlíkové…
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Krémové lečo
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi