Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Volské topinky
Plněné žampiony špenátem
Cuketový quiche
Kokosovo-medová roláda
Bábovka s kysanou smetanou na plech
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Letní salát s mozzarellou
Gratinovaný květák
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi