Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní masové nudličky
Celerová pomazánka se sýrem
Dršťková polévka z václavek
Mrkvová pomazánka
Slavnostní špenátová roláda s lososem
Rychlé kuřecí na kari s pórkem
Hlíva s květákem na mozeček nebo…
Shepherd's pie (ovčákův koláč)
Domácí čokoládová zmrzlina
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem