Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní fazolová polévka
Bábovka olejová
Plněné smažené brambory
Citronová roláda s tvarohovým krémem
Olivová pomazánka
Kuřecí závitek s nivou
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Minestrone
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…