Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bulharské papriky s Balkánem
Dědovy pikantní brambůrky
Pečený česnek
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Nočky se špenátem a slaninou
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Špagety s cuketou a olivami
Srbské rizoto
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake