Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatranské kuře
Pomazánka z tuňáka
Vepřové koleno v zelí
Vaječná pomazánka s rukolou
Kakaové sušenky z ovesných vloček
Hlíva s hořčicí
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Jednoduchá zeleninová polévka s…
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros