Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mňamka z listového těsta
Česneková pomazánka z tvarohu
Babiččina pomazánka
Jogurtovo-jablečná bábovka
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Dušené mleté maso se žampióny
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Těstoviny s pečenými rajčaty
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi