Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Burgundská hovězí pečeně
Horácké knedlíky
Světová pomazánka na chlebíčky
Sekaná z ovesných vloček
Bábovka s kysanou smetanou
Sladká rýže s jahodami
Česnekovo-sýrová omáčka
Vajíčková pomazánka (DUKAN)
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Smažené nudle s krůtím masem
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek