Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory s tvarohem
Papriková krémová polévka
Ostrá papriková krémová polévka
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Mramorový korpus
Rychlé banánové lívance
Okurkový salát na uskladnění
Jednoduché pečené vepřové ocásky
Farmářská polévka
Pečená zelenina s kuskusem
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Polévka z červené čočky
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Mexický hrnec s rýží