Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Francouzský hruškový koláč
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Pařížské rohlíčky od Dáši
Kynuté knedlíky plněné masem
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Cizrnová polévka - vydatná
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Kvalitní domácí chléb
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou