Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kiwi řezy
Roláda z esíček
Nejlepší bramborová kaše od babičky
Škvarky z domácí pekárny
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Vanilkovo-jablečná pohádka
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Bulgur s pečenou zeleninou a vepřovým
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem