Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky
Opékané pikantní bramborové plátky
Kuřecí gyros harmonika - grilovaná
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Krémová kukuřičná polévka
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Losos (nejen) v bylinkách
Bramborové placky se sýrem po našem
Kvalitní domácí chléb
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem