Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Přírodní řízek
Dušený květák babičky Schwarzové
Růžičková kapusta
Zapečené brambory s mozzarellou a…
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Gulášová polévka s mrkví
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Čočka na kyselo po našem
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek