Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné koláče
Super jablkové knedlíky
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Vajíčka v mikrovlnce
Pudinkové lívanečky (DUKAN)
Zázvorový macerát - sirup pro dospělé
Narozeninový dort s "marcipánem"
Jednoduché švestkové knedlíky -…
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek