Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Husa po staročesku
Kuřecí roláda se špenátem
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Žampionová polévka se zakysanou…
Nejlehčí pečené kuře a brambory
Domácí houskový knedlík
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Losos na másle a limetách se…
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies