Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná krůtí pečeně
Výborná omáčka na špagetky
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Turistická pomazánka
Tuňáková pomazánka s olivami
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Vietnamská polévka
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky