Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Likér z máty peprné
Višňový šlehačkový dort
Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce
Rychlí utopenci
Cuketa na orientální způsob
Vegetariánský guláš
Kuřecí stehna na medu s jablky
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Guláš s majoránkou a žampiony (hlívou)
Smažené nudle s krůtím masem
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek