Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený vepřový řízek se sýrem
K - Nadívaná kuřecí stehna
Smaženky s mladými cuketami
Polévka z uzeného stehýnka
Bílý smetanovo-tvarohový dort
Zeleninový salát s kuřecím masem
Listové šátečky (závin) se špenátem
Dušené zelí - zadělávané
Kuřecí nudličky v tempuře
Lepenice s trhaným uzeným
Uzená polévka s kroupami a hráškem
Voňavé batátové karí
Šátečky se špenátem a uzeným
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Čerstvé kimchi
Rýžová kaše s jablky a mandlemi