Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Škvarkový chléb
Bílé kokosové kuličky - nepečené
Česnekové těstoviny se sýrovými…
Gnocchi s tuňákem
Hlávkový salát se smetanou
Jablkovo-tvarohový koláč se…
Hlávkové zelí na pivu
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek