Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborový kuba
Avokádo zapečené se sýrem
Sójové kostky s hlívou ústřičnou
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Zapékané brambory s brokolicí a…
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Mrkvový krém
Vietnamská polévka
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky