Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šumajstr
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Pikantní gyros v housce
Zapékané brambory s brokolicí a…
Brokolicovo-cuketová krémová polévka
Těšínská šoldra
Kabirův pečený česnek Čeněk
Pohanka (nejen) se slaninou
Bramborový salát s okurkou a koprem
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě