Konzistence lehká, tvořená přímým prolisováním surovin. Vůně a chuť výrazná, příjemná.
RADA: Připravte avokádovou pomazánku podle VIDEO návodu
Nivová pomazánka
Nivová pomazánka s mascarpone
Nivová pomazánka s mozzarelou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jáhlová polévka s houbami
Nivová pomazánka II.
Mrkvová pomazánka V.
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Kabirův pečený česnek Čeněk
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Brownies - vláčné a kypré :-)
Listové šátečky se zelím (zelnou…
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies